MUNICIPIUL SIGHIȘOARA A PRIMIT TROFEUL: EXCELENȚĂ ÎN GUVERNAREA LOCALĂ PARTICIPATIVĂ PENTRU SIGHIȘOARA!

Distribuie pe:

Municipiul Sighișoara a primit trofeul “Excelență în guvernarea locală participativă” cu ocazia Galei AMR 2021 - ediția a IV-a, eveniment ce recompensează performanța administrațiilor municipale și constituie un exercițiu de multiplicare a bunelor practici.

“Dorința de a lua cele mai bune decizii, găsirea sprijinului locuitorilor încă din stadiul de proiect pentru diverse demersuri viitoare este o preocupare constantă pentru Municipiul Sighișoara. Mulțumesc Asociației Municipiilor din România pentru acest premiu! Mă bucur că sunt parte din AMR a cărei activitate a fost atât de benefică și în anul 2021 pentru municipiile din întreaga țară”, a declarat primarul municipiului Sighișoara, Sîrbu Ioan-Iulian.

Organizatorii Galei AMR au premiat excelența într-o serie de domenii în care autoritățile administrației publice locale au acționat în virtutea atribuțiilor pe care acestea le au. Categoriile premiate, în cadrul Galei, au fost: “Excelență în Educație”, “Excelență în Sănătate și Asistență socială”, “Excelență în Transport public și mobilitate”, “Excelență în Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor”, “Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice”, “Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă”, “Excelență în eficiență energetică”, “Excelență în Digitalizare/ Smart City”, “Excelență în Guvernarea locală participativă”, “Excelență în Promovarea și susținerea antreprenoratului”. Proiectele depuse sunt exemple de bune practici pentru municipii și nu numai, contribuind la creșterea performanței în activitatea administrativă și în oferirea unor servicii publice mai bune cetățenilor fiecărei localități.

Alături de Municipiul Sighișoara, și Sectorul 6, București a primit premiul pentru Excelență în guvernarea locală participativă. Primarul municipiului Sighișoara este membru în cadrul Adunării Generale și a Comitetului Director ale AMR.

Lasă un comentariu