“ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII NOȘTRI”

Distribuie pe:

Consiliul Județean Mureș, alături de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș și Teatrul Ariel, organizează o serie de spectacole caritabile cu titlul “Împreună pentru Copiii Noștri”.

Scopul evenimentelor este de a aduce spiritul Crăciunului în viața copiilor din medii defavorizate din județul Mureș. Pentru a realiza acest lucru, Teatrul Ariel va oferi bilete gratuite pentru 140 de copii la piesele sale “A legszebb ajándék” și “Povești de spus la brad”. Spectacolele vor avea loc pe 15 decembrie, de la 10.00 și 18.00, și pe 16 decembrie, de la ora 17.00. Totodată, în cadrul evenimentului, copiii se vor întâlni cu Moș Crăciun, care le va dărui o mică atenție.

La spectacolele caritabile vor participa copiii Fundației Regenboog Curcubeu Szivárvány, Fundația Lazarenum - Casa de copii Lidia, Asociația Sf. Elisabeta, Casa de copii Dorcas, Centrul Maternal Târgu- Mureș, casele familiale din Reghin, Sângeorgiu de Pădure, Sâncraiu de Mureș, Serviciul de Intervenție în Regim de Urgență Târgu-Mureș și Centrele Rezidențiale pentru Copii cu Deficiențe Neuropsihiatrice din Târgu-Mureș, Sighișoara și Ceuașu de Câmpie.

La inițiativa președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, și vicepreședintelui Kovács Mihály Levente, peste 140 de copii aflați în situații dificile vor avea parte de un spectacol de neuitat în următoarele două zile.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Mureș

Lasă un comentariu