BASCHETBALIȘTII JUNIOR DE LA CSM TG. MUREȘ, ÎN FAZA SEMIFINALĂ A CAMPIONATULUI NAȚIONAL!

Distribuie pe:

Echipa masculină de baschet Under 18 a Clubului Sportiv Municipal Tg. Mureș s-a calificat în faza semifinalelor Campionatului Național de juniori. Formația antrenată de Vlad Pora a câștigat două din cele trei partide ale turneului desfășurat, zilele trecute, în Sala Sporturilor din Tg. Mureș: 103-45 cu CSS Mediaș și 104-84 cu CSS Tg. Jiu. În cel de-al treilea meci, CSM Tg. Mureș a fost învinsă de LPS Bihorul CSM Oradea, cu 83-68 și a terminat pe locul secund în grupă. Faza următoare, la care și-au asigurat prezența 24 de echipe din țară, va începe în luna ianuarie, anul viitor.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET FEMININ - Etapa 12

B.C. SIRIUS-MUREȘUL TÂRGU-MUREȘ VS. AGRONOMIA BUCUREȘTI

23 decembrie 2021, ora 18 TÂRGU-MUREȘ, SALA SPORTURILOR

BASCHETBALISTELE MUREȘENE S-AU IMPUS SUB DEALUL FELEACULUI!

BC Sirius - Mureșul Tg. Mureș a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 61-34, pe Universitatea Cluj, într-un meci din cea de-a 11-a etapă a Ligii Naționale de baschet fete. Americancele Denisa Griffin și Ruth Sherrill, cu 18, respectiv 17 puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale echipei mureșene.

EMMA RĂDUCANU A FOST DESEMNATĂ PERSONALITATEA SPORTIVĂ A ANULUI ÎN MAREA BRITANIE

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost desemnată, duminică, personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie, în tradiționala anchetă a BBC. Votarea a avut loc în timpul transmisiunii “BBC One” de duminică, de la Media City din Salford. “Mulțumesc, este o onoare doar să fiu printre cei nominalizați. Sunt foarte bucuroasă de asta, am urmărit gala pentru personalitatea sportivă a anului crescând și este o onoare să mă număr printre ultimii câștigători. Mă bucur și pentru tenisul britanic și că am reușit să obținem acest premiu... din nou! Mulțumesc tuturor fanilor și celor care au votat, anul acesta a fost nebunesc. Energia din acest an, când am jucat la Wimbledon în fața publicului meu de acasă, a fost ceva ce nu am mai simțit până acum. Vreau să mulțumesc și echipei mele. Felicitări și celorlalți nominalizați, echipelor nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat Răducanu. Alături de Răducanu, au mai fost nominalizați Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder și și-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) și sportiva paralimpică Dame Sarah Storey, trimplă campioană la Tokyo.

MECI AMICAL IMPORTANT PENTRU URMĂTORUL SELECȚIONER AL ROMÂNIEI. CU CINE JOACĂ TRICOLORII ÎNAINTE DE GRUPA DIN LIGA NAȚIUNILOR

Echipa națională va disputa două meciuri de pregătire înainte de Liga Națiunilor 2022, programate în perioada FIFA din martie a următorului an, informează frf.ro. Unul din cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, duel în deplasare cu Israel. Ultima confruntare dintre cele două reprezentative a fost tot cu caracter amical și s-a disputat tot în martie, dar 2018, la Netanya, succes al tricolorilor cu 2-1. Detalii privind localitatea de disputare a partidei și ora de începere, precum și date privind cealaltă partidă amicală a tricolorilor din martie 2022 vor fi comunicate în perioada următoare, după fixarea coordonatelor.

NAȚIONALA DE FUTSAL A ROMÂNIEI A TERMINAT ANUL CU O VICTORIE ȘI UN EGAL ÎN FAȚA MOLDOVEI!

Prima reprezentativă de futsal a României a încheiat la egalitate, 0-0, al doilea meci de verificare cu Moldova. În prima confruntare, tricolorii s-au impus cu 4-1. Meciurile au fost găzduite de “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, localitate aflată la doar 15 km de Chișinău. Pentru selecționata României a fost ultima acțiune din acest an.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu