COTIDIANUL CUVÂNTUL LIBER, ZIARUL ÎN CARE SENTIMENTELE IAU FORMA CUVINTELOR

Distribuie pe:

Lumina stelei călăuzitoare a Magilor către locul Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă călăuzească și pe dvs., dragi cititori, spre fapte bune, dorințe împlinite, să vă lumineze gândurile, să vă încălzească inimile și să fie purtătoare de sănătate deplină, fericire și vești bune.

32 de Crăciunuri am sărbătorit împreună, dragii noștri cititori. 32 de ediții ale ziarului “Cuvântul liber” au intrat în casele dvs de Crăciun, purtând gândurile noastre bune, urările făcute din suflet, 32 de ani în care am sărbătorit împreună și în casele dvs. Nașterea Domnului prin cuvinte scrise, așternute și tipărite în ziarul “Cuvântul liber”, încercând astfel să vă fim aproape, să vă aducem bucurie, zâmbet, speranță, iar celor singuri, companie. Am fost și vom fi alături de dvs și sperăm ca și dvs. să ne rămâneți aproape pentru a putea continua să în-vingem, împreună, zi de zi, tot ceea ce ne oferă viața, cu bune și cu rele.

Crăciunul este un motiv de bucurie, de recunoștință, de ree-valuare a ceea ce suntem și ne dorim să fim. Ei bine, pentru noi, cei care scriem, gândim, clădim, cuvânt cu cuvânt, cotidianul “Cuvântul liber”, Crăciunul este încă un prilej pentru a vă mulțumi că sunteți alături de noi. “Cuvântul liber” nu mai e de mult doar un ziar, e un liant între sufletele dvs și ale noastre. Cotidianul “Cuvântul liber” nu înseamnă doar cuvinte tipărite, ci e parte din sufletele și trăirile noastre pe care vi le oferim și vi le transmitem cu mult drag și respect, prin cuvinte și imagini.

Oricât ne-ar încerca timpul și timpurile, Crăciunul este momentul în care ne aducem aminte că ar trebui să fim mai buni. Nu prin cadouri, ci cu sufletul. Mai înțelegători, mai toleranți, mai empatici, mai puțin mândri și clevetitori, mai puțin egoiști, mai atenți unii cu alți.

Loialitatea abonaților noștri e ceea ce ne dă putere să mergem, în fiecare zi, mai departe, fiecare număr al ziarului, fiecare cuvânt așternut pe paginile ziarului sunt, de fapt, ecoul acestei loialități pentru care vă mulțumim.

Nașterea Domnului Iisus Hristos e un dar de la Dumnezeu pentru noi, oamenii. Noi, la rândul nostru, trebuie să fim daruri unii pentru alții. Fără ambalaje strălucitoare, ci doar cu sufletele deschise. Niciun cadou strălucitor sau scump nu se va apropia de puterea și frumusețea unui cuvânt bun, a unei îmbrățișări, a unei bucăți de pâine oferite cu drag... de bunătatea și iubirea, toleranța pe care ar trebui să ni le oferim unul altuia în fiecare zi, nu doar de Crăciun.

Dragii noștri cititori, cu deosebit respect și cu mult drag, colectivul ziarului “Cuvântul liber” vă dorește pace în gânduri și iubire în suflete, sănătate, bucurii și un Crăciun fericit alături de cei dragi vouă. Nouă ne sunteți dragi și cu mare bucurie suntem, din nou, alături de dvs, sărbătorind împreună, și în acest an, Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului.

CRĂCIUN FERICIT!

Colectivul cotidianului “Cuvântul liber”

Lasă un comentariu