O ZI LIBERĂ ÎN PLUS, PENTRU CETĂȚENII CARE PARTICIPĂ LA RECENSĂMÂNT, ONLINE

Distribuie pe:

Recensământul populației și a locuințelor pe 2022 a început deja. Prima etapă este în desfășurare, iar cea de-a doua este pe cale să înceapă, așa că autoritățile vor să se asigure că va fi un succes. Tocmai din acest motiv au decis să oferă o zi liberă angajaților care completează chestionarul pus la dispoziție online. Angajatorii sunt obligați să acorde o zi liberă, plătită, celor care completează formularul.

Prima etapă din recensământul populației din 2022 a început deja, urmând să aibă loc cea de-a doua. Aceasta va începe curând, pe 14 martie. Autoritățile vor ca un număr mare de cetățeni să completeze chestionarul online disponibil până pe 15 mai, tocmai din acest motiv s-au gândit să ofere și beneficii.

Românii care completează chestionarul online pentru recensământ pot beneficia de o zi liberă, plătită de angajator. Acesta din urmă este obligat de către stat să acorde liberul, în urma unei cereri depuse de către angajator. Ziua liberă va fi una aferentă celei în care au răspuns la întrebările formularului online.

Recensământul populației și a locuințelor din 2022 a început deja la începutul lunii februarie.

Lasă un comentariu