OPT FAMILII DE SUFLET PENTRU 35 DE COPII NEVOIAȘI

Distribuie pe:

Asociația ProVision România alături de opt familii de suflet, care și-au manifestat dorința de a ajuta, și în colaborare cu Direcția de Asistență Socială Târgu-Mureș, derulează proiectul “Adoptă o familie”, prin intermediul căruia opt familii cu situații materiale precare, monoparentale, cu un singur membru care realizează venituri, aflate în situații de risc familial și școlar, având în total un număr de 35 de copiii, vor beneficia lunar de alimente de strictă necesitate plus alte necesități stabilite în funcție de evaluarea situației familiale.

Pe lângă acestea, se dorește menținerea permanentă a unei legături între “părinți” și “adoptați”, care să permită și întâlniri cu scopul de a purta discuții constructive și, totodată, de a oferi sfaturi și soluții la problemele cu care aceștia se confruntă.

“Toți copiii merită să trăiască într-un mediu sigur, unde drepturile lor trebuie respectate și bunăstarea lor, protejată. Considerăm că este important ca cei nevoiași să știe exact că există persoane cărora le pasă și care știu să dăruiască comunității din care fac parte. Cum fericirea unui copil n-ar trebui să aștepte o singură zi în an, împreună ne dorim să creăm o punte de legătură permanentă într-o societate normală, cu sprijinul unor oameni cu suflet mare”, menționează organizatorii, precizând că proiectul se va derula pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire. (I.S.).

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu