ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În data de 16 martie 2022, pompierii mureșeni au fost solicitați la 65 de intervenții, după cum urmează: șapte incendii, două accidente rutiere, o altă situație de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

• Incendiu de anvelope produs în municipiul Târgu-Mureș, pe malul râului Mureș.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. În urma incendiului, au ars aproximativ șase anvelope uzate.

• Incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Moișa, strada Principală.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. În urma incendiului, a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, precum și mobilierul și electrocasnicele din trei încăperi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar căzut din sistemul de încălzire.

• Incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Gurghiu, strada Nouă.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Gurghiu și SVSU Ibănești. În urma incendiului, a ars un șopron de lemne pe o suprafață de aproximativ 40 mp, fără pericol de propagare la casă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații închise.

• Au avut loc patru incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Poienița, Târnăveni și Reghin.

Au intervenit pentru stingerea incendiilor, pompierii militari din cadrul ISU Mureș, după cum urmează: Detașamentul Târgu-Mureș împreună cu SVSU Livezeni, Detașamentul Târnăveni și Detașamentul Reghin.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiilor au fost: foc deschis în spații deschise.

Accidente rutiere:

• Accident rutier produs în municipiul Reghin, strada Gurghiului.

Au intervenit la locul solicitat, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind de cod roșu și cealaltă victimă fiind de cod galben, preluate și transportate de către echipajele medicale SMURD și SAJ aflate la fața locului. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

• Accident rutier produs în localitatea Beica de Jos, strada Principală.

Au intervenit la locul solicitat, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. În urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin încarcerată, de cod galben, care a fost preluată și transportată de către echipajul medical aflat la fața locului. Celelalte două victime au fost de cod verde, fiind preluate și transportate la spital de către alt echipaj medical aflat la fața locului.

Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Misiuni:

De asemenea, au fost executate 16 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu