ALIANȚA ROMÂNIA SOCIALĂ

Distribuie pe:

Țin să relev faptul că nu ne-am revăzut, noi, cei din P.S.R., de mai mult de doi ani, iar cauza acestei stări o cunoașteți și domniile voastre, e vorba de așa-numita pandemie declanșată de Covid 19, crezându-se că întreg mapamondul poate fi îndobitocit de născocirile globaliste, ale Noii Ordinei Mondiale!! Colac peste pupăză, acum a mai survenit și așa-zisul “război” din Ucraina, alta năzdrăvănie ce a făcut și face în continuare mii de victime umane! Ce va fi mai departe, vom vedea, însă nu cred că va fi foarte bine!

În ceea ce ne privește pe noi, cei din P.S.R., e că “UNIREA FACE PUTEREA”, în caz contrar nu vom reuși să facem nimic, din nici un punct de vedere, ca și până acum! Deci, ceea ce trebuie făcut în această situație, e să încercăm a realiza o alianță electorală, în cadrul alegerilor din 2024! Eu, personal, mă gândesc la o alianță electorală care în proporție de 90% se va împlini, numindu-se ALIANȚA ROMÂNIA SOCIALISTĂ. În cadrul acesteia se vor uni partidele mai mici, situate în stânga eșichierului politic, în afară de P.S.D., deoarece acesta nu este partid de stânga, adică nu are în vedere bunăstarea poporului, ci acționează doar în direcția interesului propriu.

Actuala cloacă politică este formată din hoți, mincinoși, corupți și corupători, trădători, lași și incompetenți, acest lucru potrivindu-se aproape tuturor politicienilor din România, de la șeful statului, până la cel mai pricăjit consilier, dintr-o comună oarecare! Nouă formațiune politică a fost aprobată de tribunal, urmând ca în cadrul Congresului din 28 mai 2022, care va avea loc la București, să fie aprobată de către Congres. Poporul trebuie să înțeleagă că este necesar să se aibă-n vedere starea națiunii, o viață mai bună pentru poporul român și mai mult patriotism și naționalism!

În aceeași ordine de idei, vă recomand cu căldura să vă gândiți mai bine și mai mult la acea formă de a munci de acasă! Acest mod de a pune problema muncii, este făurită de mai marii globalismului tocmai în scopul de a stăvili socializarea, cei ce muncesc nemaiputându-se întâlni cu colegii, nu mai au cum să lege anumite legături ce se pot produce între membrii societății! Cu alte cuvinte, nu mai pot socializa, iar acest lucru nu e deloc binevenit în cadrul relațiilor interumane

ILIE DOROFTEI, președinte al C.J. Mureș al P.S.R.

Lasă un comentariu