ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 29 aprilie - 1 mai, pompierii mureșeni au fost solicitați la 179 de intervenții, după cum urmează: două incendii, un accident rutier, cinci alte situații de urgență și 171 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Sâmbătă, 30 aprilie, în jurul orei 6.15, incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Urisiu de Sus, strada Principală. Au intervenit de îndată pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În urma incendiului a ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 15 mp în jurul hornului, fără posibilitate de extindere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: coș de fum necurățat.

* Duminică, 1 mai, în jurul orei 22.30, incendiu produs la un autoturism din localitatea Bogata, strada Principală. Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduș. În urma incendiului a ars în totalitate un autoturism pe interior, fără pericol de extindere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Accidente rutiere

* Sâmbătă, 30 aprilie, în jurul orei 18.50, accident rutier produs în localitatea Măgherani, strada Principală. Au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului. A fost vorba despre un singur autoturism implicat. Acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, două persoane de cod galben, neîncarcerate, au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale SMURD și SAJ aflate la fața locului. Pe toată durata intervenției, circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers.

Misiuni

În perioada 29 aprilie - 1 mai au fost executate 18 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu