EVENIMENT MEDICAL DE PRESTIGIU LA UMFST TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Asociația Medicilor Infecționiști Mureș, organizează, în perioada 18-20 mai 2022, conferința națională cu participare internațională “Managementul Pacientului Critic în Patologia Infecțioasă”, un eveniment de prestigiu și tradiție în peisajul medical din România în domeniul bolilor infecțioase, ajuns la cea de a șasea ediție.

Conferința - informează reprezentanții UMFST - este prima manifestare științifică post-pandemie organizată în format on-site și se desfășoară în Aula Facultății de Farmacie, constituind oportunitatea ideală pentru o abordare interdisciplinară a problematicii ridicate de pandemia COVID-19.

Printre temele de actualitate dezbătute se numără: modul în care COVID-19 a influențat și a modificat activitatea medicilor infecționiști, urgențele infecțioase în pediatrie, infecțiile sistemice severe, neuroinfecțiile, controlul infecțiilor asociate asistenței medicale etc., lucrările selectate urmând a fi publicate în prestigioase publicații internaționale . (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu