LA COLEGIUL NAȚIONAL “UNIREA” DIN TÂRGU-MUREȘ, FORMAREA ELEVILOR ÎN DOMENIUL PROMOVĂRII PROFILULUI PROFESIONAL ȘI AL SIGURANȚEI ÎN REȚELELE SOCIALE

Distribuie pe:

Un grup de opt elevi și două cadre didactice de la Colegiul Național “Unirea” din Târgu-Mureș au participat, recent, la un program de formare în domeniul promovării profilului profesional și al siguranței în rețelele sociale - Proiectul Erasmus+ “Coaching interpairs for employment” 2019-1-ES-01-KA202-064294. Obiectivul urmărit constă în promovarea oportunităților prin care tinerii își pot găsi un loc de muncă utilizând rețelele sociale în beneficiul lor. Acesta a fost organizat în Zagreb, Croația și a avut ca teme: crearea unui avatar care are nevoie de un loc de muncă (descrierea avatarului din punct de vedere al competențelor, abilităților personale, culturale), cum te prezinți la un interviu pentru un loc de muncă, cum să îți creezi un plan strategic pentru un profil profesional și cum să te protejezi în rețelele de socializare. Cei opt elevi vor deveni “formatori digitali” pentru colegii lor din Colegiul Național “Unirea”.

Proiectul se încheie în luna iulie 2022, am aflat de la prof. Cristiana CHIRA - Colegiul Național “Unirea” din Târgu-Mureș.

B.B.

Lasă un comentariu