MARȘUL TRICOLORULUI LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În organizarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Societatea Cultural-Patriotică “Avram Iancu”, Asociația “Dacii Liberi”, Comunitatea identitară, Asociația Frăția, Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, duminică, la Târgu-Mureș, a avut loc Marșul Tricolorului. La manifestarea care a strâns sute de participanți, a par-ticipat și președintele AUR, George Simion.

Marșul Tricolorului a unit în mod simbolic statuile Luceafărului Poeziei - Mihai Eminescu și a Crăișorului Munților - Avram Iancu. În fața statuii eroului Avram Iancu s-a desfășurat un program care a cuprins sfințirea drapelului tricolor, depunere de coroane și alocuțiuni. În deschidere, maestrul Nicolae Voiculeț a oferit o interpretare superbă la nai a Imnului Național.

Apoi au urmat momente cultural-artistice prin interpretarea vocală a solistului Răzvan Pop. Grupul Vocal Albești a interpretat cântece patriotice, iar micul patriot Chertes Luca a recitat o poezie emoționantă, “Avram Iancu - Testament”. De asemenea a avut loc un moment artistic oferit de dansatorii Societății Culturale “Miorița”.

Lasă un comentariu