TANCZOS BARNA: DIN 2027 NE IMPUNE TAXĂ DE CARBON PE LOCUINȚĂ!?

Distribuie pe:

Slăbănogindu-ni-se intenționat mentalitatea colectivă, prin tot mai aberante “directive” impuse de U.E. sub egala agendelor O.N.U., suntem din ce în ce mai conștienți, într-o lume în care ni s-a spus pe șleau că până și strănutul este o infracțiune, că psihopații și sataniștii din fruntea marilor corporații ne supun, cu dispreț rarisim față de ideea a ceea ce înseamnă civilizația umană, unui nesfârșit șir de “crize” al căror scop viclean este, siliți a primi apă, curent și aer cu porția, să redevenim sclavi într-o neo-antichitate pe care să o percepem ca fiind... “mare progres”!

Așa se face că, fără nici un fel de dovezi științifice și fără vreo dezbatere publică în prealabil, de curând ne-a fost dat să auzim, din gura lui Tanczos Barna (ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor), din ong-ul antiromânesc numit U.D.M.R., incredibila dezvăluire a ceea ce vom fi obligați, în termen de 5 ani, să acceptăm prin zelul său: “Din 2027 suntem obligați să implementăm o taxă de carbon pe fiecare locuință, iar din 2030 să interzicem circulația pe drumurile publice a motoarelor pe combustie internă. Se va calcula amprenta de carbon în funcție de comportamentul individual al fiecărui consumator și se va stabili un punctaj. Mi se pare normal să plătim fiecare din noi, în funcție cu cât contribuim la încălzirea globală. Lucrăm deja la proceduri. Va trebui să limităm și apoi să eliminăm în viitor producția de animale vii, încă nu s-a stabilit o dată limită, și să ne orientăm pe consum de alimente ecologice sau alternative. Pentru dezastrele climatice suntem vinovați fiecare din noi. Va trebui să suportăm consecințele!

Hm, arhitecții globalizării ne pregătesc “criza ecologică”! Observați, stimați cititori, cu câtă nonșalanță poate trece udemeristul T. Barna granița de la Normalitate la antinaționala, antidemocratica și anticreștina... “Nouă Normalitate”? Dar noi, românii? Vom rămâne conceptual în perimetrul clasicei și tradiționalei normalități?

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu