ROMÂNIA, ÎNFRÂNGERE CU SPANIA

Distribuie pe:

Naționala masculină de polo pe apă a României a debutat cu stângul la Campionatul European de la Split, din Croația, fiind învinsă, luni, cu scorul de 16-9, de puternica formație a Spaniei, campioana mondială en-titre și vicecampioana europeană în exercițiu. În următorul meci, tricolorii vor întâlni astăzi, 31 august, Germania. Din grupa C mai face parte Olanda.

ROMÂNIA PIERDE ÎN CROAȚIA

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-1, de Croația, în cel de-al treilea meci din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Tricolorele au câștigat primul set cu 27-25, însă le-a pierdut pe următoarele trei, cu 25-21, 25-20, 25-17. Este prima înfrângere pentru echipa țării noastre în această campanie de calificare și vine după două victorii, 3-0 cu Insulele Feroe (în deplasare) și 3-0 cu Israelul, pe teren propriu.

Următorul joc al echipei țării noastre, revanșa cu Croația, va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, la Piatra Neamț. Primele două clasate din grupă se califică la turneul final de anul viitor.

CS UNITED GALAȚI A CUCERIT SUPERCUPA ROMÂNIEI LA FUTSAL!

Triplă istorică pentru CS United Galați, care, după eventul din vară (campionat și Cupa României), luni a reușit să cucerească și Supercupa României. Partida cu Autobergamo Deva, găzduită de Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, a fost însă una deosebit de echilibrată, iar pentru stabilirea câștigătoarei a fost nevoie de lovituri de departajare! La finalul celor 40 de minute, scorul a fost egal, 1-1. United Galați s-a impus cu 5-4.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu