LUPTĂTORII JUNIORI SE PREGĂTESC SĂ CUCEREASCĂ TITLURILE DE CAMPIONI NAȚIONALI!

Distribuie pe:

Finala Campionatului Național de Lupte U20 (Juniori) va debuta în acest sfârșit de săptămână, în Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

Sâmbătă și duminică, îi vom putea vedea la concurs pe cei care vor păși curând la senioarat. Mihai Denis (Vicecampion Mondial și European U20), Patrick Gordan (Vicecampion European U20), Ana Pîrvu, Florin Tripon, Elena Margaș sau Lircă Georgiana sunt doar câțiva dintre juniorii medaliați în acest an pe plan internațional, care vor lupta pentru titlurile de campioni la Târgu Mureș.

Federația Română de Lupte si Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș organizează această competiție din calendarul intern din nou la Târgu Mureș, iar la start se vor afla peste 350 de sportivi din toată țara, la toate cele trei stiluri: lupte libere, lupte greco-romane, lupte feminine.

Luptătorii mureșeni Lircă Georgiana, Matea Alexandru, Csiki Ervin, Gombos Erik vor lua startul pe saltele de acasă, cu gândul la prima treaptă a podiumului național. Finala Campionatului National de Lupte U20 se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă, 1 octombrie:

10.00-14.00 Tururi eliminatorii

17.00-19.00 - Semifinalele/Recalificări

Duminică, 2 octombrie:

09.00-11.00 Recalificări/Finale

11.00-12.00 Ceremonie de premiere

Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare să îi susținem pe luptătorii români!

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu