ISU Mureș la datorie

Distribuie pe:

În data de 27 octombrie 2022, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au răspuns unui număr de 58 de solicitări, după cum urmează: două incendii, o altă situație de urgență și 55 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni alte pompierilor mureșeni din această perioadă, amintim:

* Vineri, 27 octombrie, în jurul orei 7.07, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu au fost solicitați să intervină în localitatea Șăulia, strada Câmpeanului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism. În urma incendiului a ars autoturismul în proporție de 90%, fără propagare. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului - conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.

* Tot vineri, 27 octombrie, în jurul orei 12.12, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în localitatea Păingeni, strada Principală, în urma producerii unui incendiu la nivelul unei case de locuit. Acesta s-a manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp, fiind afectate bunurile din interiorul imobilului, precum și acoperișul acestuia. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului - acumulator electric lăsat sub tensiune.

Totodată, în această perioadă s-au executat 8 controale de prevenire a incendiilor și 3 acțiuni de educare și informare preventivă la obiective din zona de competență.

Lasă un comentariu