Atenție! Spanac contaminat cu virusul hepatitei A și morcovi cu pesticide!

Distribuie pe:

Rețeaua de magazine PROFI își informează clienții că a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845, ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A.

Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.

PROFI își cere scuze pentru inconveniențele create, informează Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Totodată, reprezentanții Metro au anunțat că au fost notificați de furnizorul Valencia Trading Office SL pentru a retrage de la vânzare și de la clienți produsul “Morcovi baby 200 g. Distribuitor: Valencia Trading Office SL. Cod de bare: 8718963279570. Lot: 4005 / 4102 / 4202 / 4205”, din cauza depășirii limitelor în ceea ce privește un reziduu pesticid - Oxamil. Produsul nu trebuie consumat și poate fi returnat în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până în 21 noiembrie, pentru a primi contravaloarea sa. (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu