Filiala Ligii Scriitorilor Români a lansat concursul național “Scrisori către Moș Crăciun”

Distribuie pe:

Liga Scriitorilor Români - filiala Mureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Biblioteca Județeană Mureș, a lansat, luni, concursul național “Scrisori către Moș Crăciun” la care pot participa copii din toată țara cu vârsta de până la 16 ani, care i se pot adresa Moșului în proză sau în versuri, însă vor fi primite și desene.

“Liga Scriitorilor Români - filiala Mureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Biblioteca Județeană Mureș continuă proiectul început în anul 2017, pentru descoperirea, promovarea și susținerea unor talente din rândul copiilor, prin organizarea, începând cu 7 noiembrie, a Concursului Național «Scrisori către Moș Crăciun»“, au precizat organizatorii.

Perioada de trimitere a lucrărilor este între 7 noiembrie și 7 decembrie, iar aflarea rezultatelor se va face în 15 decembrie.

La concurs pot participa toți copiii din țară, în vârstă de până la 16 ani, prin trimiterea unor scrisori adresate lui Moș Crăciun, sau poezii pe aceeași temă, care să nu depășească două pagini, format A4, la adresa de e-mail antologiaecou@yahoo.com.

Liga Scriitorilor Români - filiala Mureș a arătat că vor fi acceptate materialele redactate pe calculator în format Word, cu diacritice, corp literă 12, în Times New Roman, iar fiecare material va fi însoțit de datele de contact ale elevului, numele cadrului didactic îndrumător sau al părintelui.

Se primesc și desene (1-2) la temă, de mărimea unei pagini format A4 sau Bloc de Desen, ce vor fi trimise la aceeași adresă de mail.

“Juriul va acorda premii și diplome în funcție de categoria de vârstă a participanților: 6 ani creație plastică (pictură, desen, colaj); 7-10 ani, 11-14 ani și 15-16 ani. Câte un premiu special va fi acordat la secțiunea Desen și Creație Literară de către Biblioteca Județeană Mureș”, a mai arătat Liga Scriitorilor Români - filiala Mureș.

Lasă un comentariu