Pompierii din Mureș și Harghita au intervenit la un incendiu din comuna Albești

Distribuie pe:

În urma unei intervenții care a durat în jur de 7 ore, în noaptea de miercuri spre joi, 25 de pompieri din județele Mureș și Harghita au reușit să stingă un incendiu izbucnit într-o hală ce depozita cherestea, material lemnos și vopseluri, fiind afectată o suprafață de circa 600 metri pătrați.

“În această noapte, în jurul orei 00:05, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în localitatea Albești, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unei hale ce depozita cherestea, material lemnos și vopseluri. Principalele focare ce se manifestau în interiorul halei de depozitare au fost localizate și lichidate, în aceste momente pompierii intervenind pentru lichidarea în totalitate a incendiului. (...) A fost dislocat un efectiv de 25 de pompieri ce încadrează următoarea tehnică de intervenție: cinci Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, Târgu Mureș și SVSU Cristuru Secuiesc din județul Harghita, o autoscară de intervenție la înălțime și două Autospeciale de Primă Intervenție și Comandă”, a arătat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș.

 Pompieri au precizat, joi, în jurul orei 7.30, că incendiul este lichidat, a ars hala de depozitare în care se aflau materiale lemnoase, lacuri, vopseluri și materiale de construcții, pe o suprafață totală de 600 mp, urmând a se stabili cauza și împrejurările producerii incendiului. (Agerpres)

Lasă un comentariu