România a învins Ungaria la tenis de masă

Distribuie pe:

Naționala feminină de tenis de masă a României, având-o în componență și pe târgumureșeanca Szõcs Bernadette, a învins Ungaria, cu 3-1 în deplasare - miercuri, 16 noiembrie, la Budaörs, în calificările pentru Campionatul European, grupa A. Celelalte sportive din lotul nostru, antrenat de Viorel Filimon, au fost: Elizabeta Samara, Andreea Dragoman și Irina Ciobanu.

În această fază a competiției continentale, tricolorele au mai bătut Turcia, cu 3-0 pe teren propriu, la București, în 13 octombrie. Fetele noastre vor mai evolua contra Turciei în deplasare (pe 6-11 decembrie) și acasă cu Ungaria (în 2023), fiind pe primul loc, cu maximum de puncte. Formația masculină a țării noastre și-a asigurat prezența la “Europeanul” pe echipe, care va avea loc între 10-17 septembrie 2023, la Malmö, în Suedia, după ce marți, 8 noiembrie, a învins în deplasare Slovenia, cu scorul de 3-0, într-un meci din grupa preliminară A.

Selecționata tricoloră, din care face parte și târgumureșeanul Szõcs Hunor, a mai câștigat în preliminarii, cu 3-0, ambele partide cu Ucraina (la 13 septembrie, în deplasare, și pe 12 octombrie, acasă), conducând detașat în grupă. Returul cu Slovenia va avea loc în 2023.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu