,,Nimic nu justifică violența”

Distribuie pe:

Ieri, 25 noiembrie, cu prilejul ZILEI INTERNAȚIONALE de ELIMINARE A VIOLENȚEI DOMESTICE, Asociația Femeia Mileniului III dă startul campaniei de 16 zile de activism împotriva violenței împotriva femeilor, a violenței de gen, a violenței domestice, deja tradițională printre târgumureșeni și intitulată ,,NIMIC NU JUSTIFICĂ VIOLENȚA”.

Mesajul Asociației Femeia Mileniului III este că eliminarea violenței de gen, a violenței domestice, a violenței de orice fel, este singura soluție pentru a trăi într-o lume mai bună.

De-a lungul întregii campanii, membrele Asociației îndeamnă pe toată lumea să poarte ceva portocaliu - o eșarfă, o căciulă, o fundiță, un nasture - deoarece culoarea portocalie este simbolul speranței și al unui viitor fără violență.

Pe pagina de Facebook a Asociației veți putea viziona un filmuleț realizat de bursiera Asociației Femeia Mileniului III, Diana Drăghiță, elevă în clasa a XII-a la liceul Gheorghe Șincai din Târgu-Mureș.

Mesajul filmului este: ,,Pare curat, dar are o parte întunecată, urâtă, chiar chinuitoare/ Pentru fiul care a cunoscut prea bine pumnii tatălui său/ Pentru fata care nu a avut curajul să ceară ajutorul. Și pentru femeia care merită mai mult.”

Pentru că merităm - toate și toți - mai mult, mai bine, mai frumos!, preciza Agatha Bianca Bogdan, președinta Asociației Femeia Mileniului III.

B.B.

Lasă un comentariu