Turneu de tenis cu piciorul, la Luduș

Distribuie pe:

Sâmbătă, 10 decembrie 2022, în organizarea ludușeanului Ionuț Bica, la Luduș a avut loc cupa de final de an a practicanților sportului tenis de câmp cu piciorul. Au participat echipele JSF și Victory, din Cluj-Napoca, Simex, din Șimleul Silvaniei, o echipă din Vatra Dornei și două echipe de la C.S. Mureșul Luduș.

Pe durata a aproape 5 ore, sala de sport a Liceului Tehnologic a răsunat de loviturile dure ale mingii, de exclamațiile de satisfacție și de aplauzele loviturilor aducătoare de puncte. Fiecare echipă a fost alcătuită din câte trei bărbați în floarea vârstei sau ceva mai tineri: un atacant (lângă fileu), un apărător (în spate) și, între ei, un ridicător, unii, foști jucători la cunoscute echipe de fotbal din România. Durata unei partide a depins de timpul necesar pentru ca o echipă să adune 11 puncte.

La momentul premierii, pe primul loc s-a clasa echipa clujeană J.S.F., pe locul secund, echipa din Șimleul Silvaniei, pe al treilea echipa Luduș II.

Domnul Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, le-a adresat mulțumiri și sincere felicitări tuturor participanților la turneu, inimosului Ionuț Bica, deținător, de câțiva ani, al Titlului de campion mondial la tenis cu piciorul, la categoriile individual și echipă, căruia domnul primar i-a promis sprijin efectiv în organizarea unor noi echipe cu acest sport al trupului, al minții și al sufletului. Domnul Dan Ludușan, redactor al postului “Radio Transilvania -

Luduș” a regizat ultimele minute ale întâlnirii, oferindu-le sportivilor și oficialităților o sesiune de fotografii pentru albumul cu plăcute amintiri.

Mircea Gheborean, Dan Ludușan

Lasă un comentariu