Caravana mobilă pentru screeningul cancerul de col uterin se va deplasa în localitatea Ibănești Pădure

Distribuie pe:

Invităm femeile să participe la testare gratuită Babeș Papanicolaou și HPV

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va fi prezentă marți, 13 decembrie 2022, în localitatea Ibănești Pădure, din județul Mureș.

Invităm femeile din grupa de vârstă 24-64 de ani să participe la screeningul cancerului de col uterin, prin testare gratuită Babeș-Papanicolaou și HPV, program dedicat promovării prevenirii și depistării precoce a cancerului de col uterin.

Caravana se va afla în data de 13 noiembrie 2022, începând cu ora 14.00, în curtea cabinetului CMI Dr. Zăhan Claudia Bianca (Ibănești Pădure nr. 129B).

Femeile care se prezintă la caravană pentru testare sunt rugate să aibă la ele cartea de identitate.

Înscrierile pentru testare gratuită se pot face la CMI Dr. Zăhan Claudia Bianca.

“Doamnelor și domnișoarelor, în luna cadourilor, ca medic vă recomand să vă faceți un dar al sănătății și să profitați de această oportunitate, de faptul că medicul specialist vine în localitatea lor să vă ofere servicii medicale și să dedicați 5 minute vizitei la medicul ginecolog pentru testare gratuită Babeș-Papanicolaouși HPV. Acest lucru vă poate feri de neplăceri și chiar vă poate salva viața”, a declarat șef lucrări dr. Cosmina Cristina UZUN, Manager Proiect.

Lasă un comentariu