Aurelian Grama, reper în jurnalismul național

Distribuie pe:

Perioada recentă a forțat o serie de publicații mass-media să facă trecerea de la presa tipărită la cea online. Unul dintre promotorii presei prinț din județul Mureș este Aurelian Grama, jurnalist și director fondator al grupului Transilvania Business. Echipa condusă de Aurelian Grama reușește să mențină zilnic standardele de informare corectă prin cotidianul Zi de Zi, iar la nivel național, județul Mureș se poate mândri cu un produs extrem de apreciat de mediul de business și mediul administrativ: Transilvania Business. Prin eforturile sale, Aurelian Grama coordonează o echipă care a depășit de fiecare dată provocările întâmpinate de media locală, fiind un reper al informației rapide și corecte, mereu în sprijinul mureșenilor.

“Cu siguranță că istoria presei din România va consemna existența acestei școli ardelene moderne de presă inspirate de Aurelian Grama, lucru pentru care, în numele meu și în numele întregii prese din România, țin să îi mulțumesc lui Aurelian în fața dumneavoastră”, a împărtășit, în Laudatio-ul său, Silviu Ispas, președinte de onoare al Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

“Zi de Zi a fost și rămâne cu adevăratul slogan - renume - “O parte din viața ta!” Salut echipa Zi de Zi. Fibula este și a Zi de Zi. Transilvania Business dovedește că poți construi o revistă națională cu extensii internaționale de aici, de la Târgu Mureș, până dincolo de Carpați, spre Dunăre și Mare! Bravo echipei Transilvania Business și a noii linii de conferințe lansate în 2022. Distincția este și a TB! Suntem aici - împreună - datorită Fibulei de la Suseni. Moment ce mă bucură și emoționează profund! O rară distincție a profesiei minunate de jurnalist. De 20 de ani scriu și creez și în județul Mureș”, a afirmat jurnalistul Aurelian Grama.

Lasă un comentariu