O româncă face senzație în SUA. Miss California doboară recorduri la înot

Distribuie pe:

O tânără de 20 de ani născută în România face senzație în Statele Unite ale Americii. Doboară recorduri la înot, dar și la frumusețe, fiind desemnată Miss California 2022.

Andreea Drăgoi este un nume care nu spune prea multe iubitorilor sportului din România, însă în SUA, tânăra născută în București e o vedetă în devenire.

Înotătoarea este legitimată la clubul Universității din San Jose și a stabilit mai multe recorduri la concursuri între colegii din SUA. Pe lângă sport, Andreea practică și modelling-ul și a fost desemnată Miss California US Nation 2022.

Absolventă a Școlii Internaționale din București, Andreea Drăgoi studiază acum peste ocean kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia. Chiar dacă strălucește și pe podium, românca nu vrea să renunțe la natație. “De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans”, a declarat tânăra sportivă.

Andreea Drăgoi a fost supranumită deja “Noua Olivia Dunne”, gimnasta-fenomen care a devenit milionară înainte să împlinească 20 de ani, potrivit digi24.ro. (A.C.)

Lasă un comentariu