Directoarea Căminului de Vârstnici din Târgu Mureș a ieșit la pensie

Distribuie pe:

- Instituția este exemplu de bune practici la nivel național -

La începutul acestei săptămâni, la Căminul de Vârstnici din Târgu Mureș a avut loc un moment emoționant, despărțirea de directorul instituției, dr. Anca Florea, care s-a pensionat. Conducerea Direcției de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș i-a transmis acesteia mulțumiri publice pentru activitatea depusă timp de nouă ani în această funcție.

“Vă mulțumim cu sinceritate pentru munca titanică pe care ați depus-o în cadrul acestei instituții, pentru pasiunea, dedicarea și devotamentul cu care ați condus și cu care ați sprijinit beneficiarii serviciilor sociale care au devenit ca și familia dumneavoastră. Sunteți un model pentru generațiile viitoare, transformând bunicii în oameni cu argint în păr și aur în inimă”, au scris cei de la DAS Târgu Mureș pe pagina lor oficială de Facebook.

La sfârșitul anului trecut, Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul Direcției Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș a fost premiat cu locul al III-lea, pe țară, pentru calitatea serviciilor sale sociale, în cadrul concursului “Exemple de bune practici în serviciile sociale adresate persoanelor vârstnice din România”, inițiat de către Ministerului Muncii și Protecției Sociale. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu