Finanțare pentru Consiliul Județean Mureș

Distribuie pe:

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mureș, Péter Ferenc, a anunțat, ieri, că a semnat mai multe contracte de finanțare pentru renovarea energetică a unor clădiri aflate în proprietatea și administrarea instituției pe care o conduce.

“Astăzi (ieri - n.r.) am semnat contractele de finanțare a proiectelor de renovare energetică a clădirii administrative al Consiliului Județean Mureș, a birourilor din Muzeul Județean și al Centrului Școlar de Educație Inclusivă nr. 3 din Reghin, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență”, a precizat Péter Ferenc.

Investițiile, în valoare totală de 27 milioane de lei, trebuie finalizate până la mijlocul anului 2026, și includ printre altele lucrări privind izolarea termică, modernizarea sistemului de încălzire, modernizarea/reabilitarea instalațiilor electrice și înlocuirea becurilor existente cu becuri LED, montarea de panouri solare și schimbarea tâmplariei.

“Scopul nostru este să sprijinim și la nivelul instituțiilor publice tranziția la energie regenerabilă, astfel contribuind la creșterea eficienței energetice”, a mai spus președintele CJ Mureș. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu