De ce refuză Messi prelungirea cu PSG

Distribuie pe:

Lionel Messi mai are șase luni de contract cu PSG, iar șefii parizieni au declarat în repetate rânduri că sunt siguri că starul argentinian își va prelungi contractul, însă, se pare că fostul Balon de Aur ar avea alte planuri. Messi nu mai vrea să semneze prelungirea contractului PSG și “vrea altceva” pentru viitorul său fotbalistic. Starul campion mondial în 2022 era așteptat să semneze o nouă înțelegere la Paris în primele zile ale lunii ianuarie, unde a ajuns gratis în vara lui 2021, de la Barcelona.

Potrivit Elfutbolero, Messi nu își dorește să continue să joace în tricoul grupării pariziene din cauza ultrașilor lui PSG, deoarece “nu are o relație bună cu ei”. Vestea vine ca o “bombă” în vestiarul lui PSG și pentru șefii de pe Parc des Prince, care erau siguri că îl vor avea pe campionul mondial și din 2023 încolo. Când a semnat cu PSG gratis, în 2021, Leo Messi și-a pus semnătura pe un contract de doar doi ani, până în vara lui 2023. Atacantul argentinian are în prezent un salariu de 30 de milioane de euro pe an la PSG.

Uluitor! Mbappe a marcat 5 goluri într-un meci din Cupa Franței și a atins o performanță istorică

Kylian Mbappe a marcat de cinci ori în meciul pe care Paris Saint-Germain l-a câștigat, luni, în deplasare, cu scorul de 7-0, în fața echipei de amatori Pays de Cassel, în 16-imile Cupei Franței. Mbappe, care a fost căpitanul echipei pentru prima oară, a înscris în minutele 29, 34, 40, 56 și 79. El i-a oferit și o pasă de gol lui Neymar la reușita brazilianului din minutul 33. Soler a înscris în minutul 64, din pasa lui Neymar. Cu cele cinci goluri marcate de Mbappe în Cupa Franței, jucătorul din “Hexagon” a devenit primul din istoria lui PSG care reușește să marcheze cinci goluri într-un singur meci. În optimi, Paris Saint-Germain va întâlni echipa Olympique Marseille.

Sorin Crăciun

1 comentariu

  1. gate io 4 februarie, 2023 at 12:40 Răspunde

    Bravo, super boulot !Ca m’intéresserait d’avoir une sorte de tendance sur la manière dont l”  »entité nommée » est « traitée » par chaque journal. Par exemple, en prenant tous les articles d’un journal relatifs à une entité nommée donnée, est ce qu’en faisant un nuage des mots clés utilisés, on verrait ressortir des tendances ? En ajoutant une donnée temporelle, on pourrait aussi étudier sa potentielle évolution.. ce serait marrant 🙂

Lasă un comentariu