Baschetbalistele tricolore, înfruntă Spania și Ungaria

Distribuie pe:

Naționala de baschet fete a României s-a reunit, duminică, la Sf. Gheorghe, în vederea ultimele două jocuri din campania de calificare pentru Campionatul European din acest an. Selecționata tricoloră, antrenată de brașoveanul Dan Calancea, va întâlni joi, 9 februarie, la Sf. Gheorghe, puternica echipă a Spaniei, iar apoi, trei zile mai târziu, va evolua la Miskolc, contra Ungariei. Înaintea acestor partide, România se află pe locul 4, ultimul din grupa C, cu 5 puncte, în timp ce Spania și Ungaria ocupă primele poziții, cu 8, respectiv 6 puncte.

Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Flamengo

Istvan Kovacs (38 ani) a fost delegat la meciul dintre Al-Hilal și Flamengo, 3-2, din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor. Românul nu a avut parte de o partidă ușoară. A fost nevoit să dicteze două lovituri de pedeapsă, ambele pentru saudiți, și să-i arate un cartonaș roșu brazilianului Gerson (25 ani), încă din minutul 45+8.

Vitor Pereira (54 ani) nu a fost mulțumit de arbitrajul lui Istvan Kovacas. Antrenorul lui Flamengo consideră că deciziile ”centralului” din Carei au influențat jocul în favoarea lui Al-Hilal.

”Ne-am pregătit pentru acest meci, am studiat adversarul, dar pentru un arbitraj care nu s-a ridicat la nivelul competiției nu ne-am pregătit.

O lipsă mare de claritate, un arbitraj provocator, iar dacă jucătorii noștri nu aveau personalitate, sunt convins ca meciul s-ar fi terminat cu și mai multe eliminări.

”Meciul de astăzi a fost condiționat foarte mult de arbitraj”, a declarat Pereira, conform Diario Do Grande.

Farul Constanța, lider în Superliga de fotbal

Luni, 6 februarie, s-au disputat ultimele meciuri ale etapei a 24-a din SuperLiga de fotbal: FC Botoșani - Petrolul Ploiești 5-0 și Farul Constanța - Universitatea Craiova 2-1.

În clasament conduce Farul Constanța (cu 51 de puncte), urmată de campioana CFR Cluj (cu 50 de puncte) și Rapid București (cu 45 de puncte). Etapa a 25-a se va desfășura în perioada 10-13 februarie.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu