Cum reacționează zodiile la dezastrele naturale

Distribuie pe:

Din păcate, pe lângă răul pe care și-l provoacă oamenii unii altora, nu de puține ori natura se dezlănțuie prin fenomene de nestăpânit, îngrozindu-ne pe toți.

Astrologica.ro afirmă că și în astfel de cazuri, fiecare dintre noi reacționează diferit în situații de criză, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec - Este genul de om pe care o să-l vezi sărind din pat, ieșind pe hol sau afară în pijama, strigând că e cutremur. Fiind impulsivi, Berbecii caută soluții rapide, fără să clipească, ceea ce, să recunoaștem, în caz de cutremur mare poate salva vieți. Pe de altă parte, este și un pic predispus exagerărilor.

Taur - Nu sunt cei mai indicați parteneri în situații de criză, pentru că se pierd repede. Astea fiind știute, este bine să nu le dați Taurilor sarcini importante și nici să vă așteptați la mare ajutor din partea lor.

Gemeni - Imaginația și spiritul hiperactiv îi fac pe Gemeni să reacționeze rapid în astfel de situații. Vă puteți aștepta să fie primii care postează pe rețele de socializare și tot primii care își contactează familia și prietenii, pentru a verifica dacă sunt bine. Ca aspect negativ, este posibil să înflorească derularea evenimentelor.

Rac - Racii au două tipuri de reacții pe timp de cutremur, în funcție de alte trăsături de personalitate, educație și ascendent. Primii dorm adânc și au reacții întârziate, iar a doua categorie se sperie tare și plâng de frică, sub pătură.

Leu - În concordanță cu numele zodiei, Leul se comportă ca un adevărat șef. El vrea să dea măcar impresia că știe ce face și că nu se teme de nimic, nici măcar de incendii sau pereți care se prăbușesc.

Fecioară - Fecioarele sunt calmul întruchipat, dar asta doar la suprafață. Fire cerebrală și un om în general stăpân pe propriile emoții, nativul zodiei este partenerul perfect când este nevoie de cineva care să impună calm și acțiuni bine gândite.

Balanță - Balanțele, ca și Leii, par mai preocupate de cum apar în ochii celorlați decât de ceea ce fac cu adevărat. La fel ca Leul, nativii reușesc să arate bine chiar și în caz de situații de urgență.

Scorpion - Scorpionii sunt cei care, invariabil, sunt... prinși în pat cu altcineva atunci când vine cutremurul. Dacă vedeți pe cineva alergând gol pe stradă după un cutremur, probabil este un Scorpion alergat de un partener înșelat.

Săgetător - Săgetătorii privesc cutremurul ca pe o aventură, un test pe care trebuie să îl treacă. Asta nu înseamnă că iau calamitatea ca pe o joacă, iar faptul că se concentrează pe ce trebuie să facă punctul, fără a se lăsa distrașii, îi face chiar eficienți în astfel de situații critice.

Capricorn - Capricornii lasă mereu impresia că sunt foarte calculați și calmi, dar lor le place ordinea și disciplina. De aceea, un cutremur le poate da lumea interioară peste cap, așa că situațiile extreme îl destabilizează cu totul.

Vărsător - Nativii zodiei sunt atât de distrați încât s-ar putea pierde chiar și în propria casă. Sunt genul de oameni care ajung la spital după un cutremur mai puternic pentru că s-au lovit căzând din pat ori s-au lovit de perete, din grabă și neatenție.

Pești - Pești sunt emotivi și visători, iar ceva atât de pământean ca un cutremur îi zguduie rău din visarea zilnică. Se sperie și au nevoie de protecție pe timpul unui cutremur, deoarece sunt relativ neajutorați. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu