Puzderie de medalii pentru înotătorii de la CSS Tg. Mureș

Distribuie pe:

Baia Mare a găzduit, zilele trecute, întrecerile fazei regionale ale Campionatului Național de înot, rezervat copiilor născuți în anii 2012-2013. La competiție au fost prezenți și 12 sportivi de la CSS Tg. Mureș, care au reușit să cucerească 12 medalii la categoria de vârstă 10 ani, dintre care 5 de aur, 4 de argint și 3 de bronz. Cele mai bune rezultate le-a obținut Szász Enikõ, care a obținut 4 medalii de aur în probele 50 metri craul, 50 metri fluture, 200 metri craul și 200 metri mixt. Cea de-a 5-a medalie de aur a fost câștigată de Gabriela Lăpușan, la 50 metri bras, aceasta reușind să-și treacă în palmares și un bronz la 50 metri spate. Celelalte medalii au fost aduse de Alexandra Huza (argint la 50 metri craul și 50 metri fluture, bronz la 200 metri craul), Kiss Ingrid (argint la 50 metri spate), Anderka-Farkas Lilla (bronz la 50 metri bras) și Bako Vilhelem Magor (bronz la 50 metri bras). Chiar dacă au ratat accederea pe podium, Trella- Várhelyi Zselyke (10 ani), Bartha Gergõ (10 ani ), Pajint Sara, Orbán Aliz, Lihăt Tomi, și Fekete Hunor (11 ani ) au avut prestații meritorii. Sportivii sunt pregătiți de prof. Anderka- Farkas Kinga și Kisgyörgy Evelin. Finala Campionatului Național este programată în luna iunie.

POPICE: Final de sezon regulat pentru juniorii de la CSM Tg. Mureș

În cadrul ultimei etape a sezonului regulat la popice, ambele echipe de juniori ale clubului CSM Tg. Mureș au avut meciuri grele, dând piept cu echipele campioane en-titre. Chiar dacă au pierdut duelul, elevii antrenorilor Orosz István la fete și Seres József la băieți, au încheiat prima parte a campionatului pe poziția a 2-a în clasament, calificându-se în Play-Off, care va avea loc la fete în 25 și 26 martie 2023, pe Arena de popice al Complexului Sportiv Gheorgheni, din Cluj Napoca, iar la băieți între 1-2 aprilie la Ploiești. Rezultate: CFR Cluj - CSM Târgu Mureș 3405 p.d. - 3306 p.d. (s-au evidențiat, Szász Tibor Levente cu 580 p.d. și Szõcs Tamás József cu 575 p.d.), respective Electromureș Romgaz - CSM Târgu Mureș 3233 p.d. - 3170 p.d. (cele mai bune rezultate au fost obținute de Bordianu Roxana-Andreea cu 561 p.d. și Ádám Erzsébet-Alexandra cu 553 p.d.).

Arbitrul care va conduce meciul României din Andorra

Arbitrul croat Dario Bel va conduce la centru meciul pe care naționala României îl va disputa, sâmbătă, în compania Andorrei, în preliminariile Euro-2024. Bel va fi ajutat de compatrioții săi Goran Pataki și Kruno Saric, în timp ce rezervă va fi Ante Culjak. În Camera VAR se vor afla Paolo Valeri și Daniele Doveri. Partida va avea loc de la ora 21.45, pe stadionul Național din Andorra la Vella.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu