Sportiva târgumureșeancă Szava Bernadett - campioană la Belgrad

Distribuie pe:

Sportiva târgumureșeancă de la C.S. JUVENES, Szava Bernadett, a revenit de la Belgrad, din prima ei deplasare cu Lotul Național al Federației Române de Karate WUKF, selectat pentru prima ediție a EUROPEAN OPEN SCHOOL COMBAT GAMES 2023. Sportiva târgumureșeancă a reprezentat Clubul Juvenes, fiind componenta unui grup select de zece sportivi ai Federației Române de Karate WUKF.

Evenimentul, organizat sub egida EUROPEAN SCHOOL SPORT FEDERATION, a avut loc în capitala Serbiei, în perioada 29 mai - 3 iunie. Competiția a aliniat participanți din multiple ramuri sportive, precum KARATE, JUDO, TAEKWONDO WTF, TAEKWONDO ITF SAMBO, LUPTE LIBERE, KYOKUSHINKAI.

Berni a participat la două categorii individuale și la o categorie pe echipe, unde a obținut trei medalii de aur: Kumite SHOBU IPPON - fete născute în 2008-2009 +55 kg; Kumite SHOBU SANBON - fete născute în 2008-2009 +55 kg; Kumite ECHIPE - fete născute în 2004-2007, am aflat de la Kiss Ibolya, antrenor la clubul târgumureșean.

Reprezentanții CS JUVENES adresează mulțumiri antrenorilor de la lotul național, Drocsa Jozsef și Kerekes Eva Enikö, pentru sfaturile și suport oferit.

L.B.

Lasă un comentariu