CSM Târgu Mureș: Un aur și un nou record în ultima zi!

Distribuie pe:

“În ultima zi a Cupei României de la Otopeni, doar Henrietta Fángli a urcat pe podium în culorile clubului nostru. Vedeta brasului feminin românesc și-a dovedit încă o dată dominația, câștigând clar proba de 50 m cu un nou record național!”, au anunțat cei de la CSM Târgu Mureș pe pagina lor oficială de Facebook.

Heni și-a îmbunătățit propriul record național, ajungând la 32,23 s. Ceilalți sportivi ai clubului nostru nu au reușit să urce de data aceasta pe podium. Cel mai aproape a fost Daniel Nicușan, care a terminat pe locul 4 tot în proba de 50 m bras. Balázs Mészáros a terminat și el pe locul 9 la seniori.

La categoria Open, Nimród Koncz, în vârstă de 17 ani, a ocupat locul 6 în proba de 400 m mixt, în timp ce Henrietta Szentgyörgyi a terminat pe locul 5 la 200 m spate și pe 7 la 100 m spate la tineret.

Cupa României s-a încheiat astfel cu 5 medalii pentru echipa de înot al CSM Târgu Mureș. Sub conducerea antrenorului Károly Bartalis, sportivii noștri au obținut 2 medalii de aur, 2 de argint și 1 de bronz.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu