Asocierea POLARIS - URBAN SA va duce gunoiul din Târgu Mureș și Zona 2

Distribuie pe:

Ieri la amiază s-a semnat contractul de atribuire a serviciului de colectare a deșeurilor menajere din Zona 2 a județului Mureș, din care face parte Târgu Mureș și alte 18 localități. Conform directorului executiv al ADI Ecolect Mureș, Toth Andrea, contractul a fost atribuit asocierii POLARIS M. HOLDING S.R.L. (Lider de asociere) - URBAN GRUP ENVIROMENT S.R.L. (Asociat), care au participat la procedura de achiziție prin negociere directă. Cele două firme sunt din Constanța, respectiv București. Contractul semnat ieri este pentru o perioadă de maximum 18 luni până la atribuirea colectării în urma licitației. Ieri s-a împlinit termenul până la care cealaltă societate participantă putea depune contestații. Conform ADI Ecolect Mureș, asocierea Polaris - Urban are, începând de ieri, un termen de mobilizare de cinci zile lucrătoare, astfel că cel mai probabil, noul operator va începe activitatea propriu zisă în cursul săptămânii viitoare. Ieri la amiază, camioanele pentru transportul gunoiului aparținând URBAN SA au putut fi văzute în Târgu Mureș, pe traseu.

Între timp, contractul de prestări de servicii încheiat pentru Târgu Mureș, ca urmare a constatării în Comitetul Local pentru Situații de Urgență a faptului că gunoiul menajer nu a fost ridicat, s-a încheiat prin epuizarea cantităților (cca. 3.000 de tone) prevăzute.

Polaris M Holding activează in Constanta, Mangalia, Năvodari, Târgu Jiu, Bumbești Jiu, Alba Iulia, Costinești și în județele Teleorman și Timiș. URBAN SA activează în Sectorul 6 din București și în alte localități. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu