Silvia Trăistaru - Desene tandre despre Dragoste și Viață - Camera K'ARTE

Distribuie pe:

Camera K'ARTE vă invită vineri, 30 iunie 2023, începând cu ora 19.00, la deschiderea expoziției personale a artistei Silvia Trăistaru, “Desene tandre despre Dragoste și Viață”, în spațiul din Strada George Enescu 2, Târgu Mureș.

“Desene tandre despre Dragoste și Viață” este titlul unui set de lucrări bazate pe text - cuvinte / propoziții, care au o semnificație deosebită pentru artistă, modelate cu texturi și hașuri în tehnica creion și marker pe hârtie, ce prezintă practici și abordări recente ale Silviei Trăistaru. Desenele explorează zone ale subconștientului și analizează situații de viață într-o manieră proprie, terapeutică (ca și modalitate se apropie instinctiv de metoda innerwise), folosindu-se de complexitatea și influența consecințelor specifice amintirilor, dar și a memoriei transgeneraționale. Proiectul vorbește cu tandrețe despre o chestiune a minții, dar și a inimii.

O parte din lucrările “Desenelor tandre” au fost expuse anul trecut, la finalul lunii mai, în Camera 30/ Atelierele Malmaison (și au făcut parte din Open Doors II), iar altele au fost expuse în iulie,  la E T A J artist run space. Pentru deschiderea spațiului-atelier L I G H T din Stuttgart, din iunie 2022, Silvia a creat un nou corpus de lucrări care a întregit seria “Desenelor tandre despre Dragoste și Viață”. “Gândurile mele devin vizibile prin Cuvinte. Fiecare gând are o emisie electromagnetică și fiecare sentiment / emoție este energie.”, Silvia Trăistaru.

Lasă un comentariu