Cum reacționează zodiile la supărare

Distribuie pe:

Oricât de amabili, plini de compasiune și plăcuți am fi, există momente în care devenim furioși, speriindu-i pe cei din jur. Astrologica.ro ne prezintă câteva trăsături de personalitate în funcție de zodia în care ne-am născut, pe care ar fi bine să le ținem sub control.

Berbec - Berbecii sunt înspăimântători din cauza temperamentului lor și a modului în care acesta poate apărea din senin. Trebuie să mergi pe coji de ouă în preajma Berbecului, pentru că nu ai cum să te pregătești pentru furia lui. Pentru a face lucrurile și mai înfricoșătoare, pot fi conflictuali și vor spune ce gândesc, chiar dacă ceea ce spun va răni pe cineva. Dar nu doar cuvintele lor rănesc, Berbecii pot deveni agresivi și fizic: vor arunca lucruri sau vor lovi cu pumnul în perete.

Taur - Taurii sunt înfricoșători din cauza încăpățânării lor. Atunci când Taurii se hotărăsc asupra unui lucru, este aproape imposibil să îi faci să se răzgândească. Pur și simplu nu vor ceda, chiar și atunci când este în detrimentul lor. În timp ce încăpățânarea lor îi poate ajuta să își atingă obiectivele, aceasta devine înspăimântătoare dacă trebuie să te confrunți direct cu ea.

Gemeni - Motivul pentru care Gemenii sunt înfricoșători este că sunt niște mincinoși atât de buni. Unii ar putea atribui acest fapt dualității personalității lor și să spună că a fi cu două fețe vine în mod natural pentru ei, dar acest lucru nu este în întregime corect. Gemenilor nu le place să mintă, este doar un rău necesar. Multora le place să bârfească și să vorbească despre oameni, dar probabil că ar justifica acest lucru spunând că este mai mult din fascinație față de modul în care gândesc oamenii decât ceva rău intenționat.

Rac - Racii pot fi înfricoșători prin posesivitatea lor. Sunt creaturi emoționale și, uneori, frica îi face să fie lipicioși și îi determină să se agațe prea tare. Nu vor să fie sufocanți, dar le poate fi greu să renunțe. Cu cât cineva la care Racul ține mult încearcă să se îndepărteze, cu atât mai mult acest semn zodiacal se agață de el. Predespărțirile, despărțirile și postdespărțirile sunt momente extrem de emoționale pentru Raci, iar ei nu se pot opri din a pune o presiune suplimentară asupra partenerului lor.

Leu - Leii sunt înspăimântători atunci când devin prea dramatici. Dacă Leii sunt în toane proaste, ei vor arunca în aer chiar și cel mai simplu lucru și îl vor interpreta ca pe o lovitură împotriva lor. Nu sunt plictisitori, dar, uneori, drama este un pic exagerată. Trebuie să învețe că viața nu este teatru, că nu toate emoțiile trebuie să fie accentuate și nu orice acțiune este un motiv de conflict.

Fecioară - Fecioarele pot fi înfricoșătoare în nevoia lor de perfecțiune. Una este să ai așteptări ridicol de mari pentru tine însuți, dar când așteptările includ și alte persoane, nu este bine. Să cauți defecte și greșeli la o altă persoană și să îi găsești lipsuri majore nu este un lucru plăcut și poate fi terifiant pentru persoana față de care ești prea critic. Este mai mult decât intimidant să fii în preajma cuiva despre care crezi că mereu te judecă.

Balanță - Balanțele sunt înfricoșătoare prin modul în care pot păstra ranchiuna. Au o parte a lor care este fermecătoare și genială, dar și o altă parte în care enumeră fiecare lucru rău pe care cineva i l-a făcut vreodată. Oricât de compătimitoare ar fi Balanțele, ele nu au prea multă empatie pentru cine consideră că le-a greșit. Balanța își va duce până la capăt ranchiuna și va încerca să se răzbune.

Scorpion - Scorpionii sunt înfricoșători în fascinația lor pentru crime adevărate, prezentate în filme, documentare sau emisiuni tv. Dar Scorpionilor le place și să viziteze scenele crimelor și să vină cu propriile lor teorii. Sunt analiști străluciți când vine vorba de infracțiuni, în special de crimă, și toată lumea știe că dacă Scorpionul vrea răzbunare, o va obține.

Săgetător - Inconsecvența Săgetătorilor este motivul pentru care pot fi înfricoșători. La un moment dat, fac ceea ce au promis, iar în momentul următor, au uitat complet de asta. Nu le place nimic care pare că îi leagă și, din păcate, asta include uneori și responsabilitățile. Săgetătorii pot fi iresponsabili, nepăsători, iar apoi, atunci când sunt confruntați, se dezlănțuie. Nu le lipsește încrederea în ei, așa că, dacă cineva încearcă să le dea niște sfaturi utile, s-ar putea să nu fie bine primite.

Capricorn - Capricornii sunt înfricoșători din cauza că sunt detașați emoțional. Una e să îți ții emoțiile sub control la serviciu, dar acasă este o altă problemă. Capricornii pot fi extrem de concentrați pe menținerea controlului într-o asemenea măsură încât își închid sentimentele și se îndepărtează mintal de situație. În mod clar, fac acest lucru dintr-un sentiment de autoconservare, dar este greu să comunici cu ei atunci când sunt atât de îndepărtați.

Vărsător - Vărsătorii pot fi înspăimântători prin felul în care sunt contradictorii. Ei pot susține cu pasiune ceva de care nu le pasă deloc sau se vor lua la bătaie ca mijloc de a se energiza. Cu alte cuvinte, Vărsătorii vor agita lucrurile, fără să țină cont de consecințe, doar pentru că este distractiv pentru ei. Este o modalitate de a se descărca, dar nu par să înțeleagă că asta îi face să pară nesimțitori.

Pești - Peștii sunt înfricoșători prin gândirea lor negativă. Există momente în care Peștii devin extrem de pesimiști, mai ales atunci când lucrurile nu merg așa cum au plănuit. Atunci când au suferit un șir de dezamăgiri, poate fi o provocare pentru ei să privească partea bună a lucrurilor. Totul va părea întunecat și nedrept până când vor primi inspirație de undeva și vor reuși să vadă partea bună a lumii. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: depositphotos.com)

Lasă un comentariu