Titularizare - rezultatele înainte de contestații

Distribuie pe:

Ministerul Educației a publicat ieri, 18 iulie, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2023 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

În județul Mureș, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 47,80%. Din promoția curentă, 43,15 % dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte). Procentul notelor între 5 și 7 este de 31,53 %. Patru candidați au obținut nota 10 la disciplinele: Educație socială (Gândire critică și drepturile copilului, Educație interculturală, Educație pentru cetățenie democratică; Limba germană modernă; Limba și literatura română și matematică, Elemente de pedagogie școlară, Metodica predării limbii și literaturii române/comunicării în limba română și metodica predării matematicii/matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română); Limba și literatura română, Pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii. 279 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

Candidații nemulțumiți de rezultate au avut posibilitatea să depună contestațiile la sediul Inspectoratului Școlar sau prin mijloace electronice începând de ieri, 18 iulie, și până astăzi, 19 iulie, ora 12.

Rezultatele finale se afișează în 26 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratul școlar în zilele de 27 și 28 iulie, aflăm de la prof. Irimie-Matei Camelia, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

B.O.

Lasă un comentariu