Jandarmii mureșeni la datorie, pentru un week-end în siguranță

Distribuie pe:

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la sfârșitul acestei săptămâni, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor fi alături de cetățeni la manifestările cultural-artistice, desfășurate în județele din zona de responsabilitate.

Suntem pregătiți să intervenim și să acordam sprijin, la nevoie, în perioada 27-30 iulie a.c. la următoarele evenimente: Festivalul “Desculț în iarbă” ce se va desfășura în complexul “Week-end” Târgu-Mureș (MS); “Festivalul Văii Nirajului” din Miercurea Nirajului, Acățari (MS); “Festivalul Văii Mureșului” de la Răstolița (MS); “Festivalul Internațional de Folclor” din Aiud (AB); “Întâlnirea motocicliștilor Daimler” din Odorheiu Secuiesc (HR); “Zilele comunei Teaca” din localitatea cu același nume (BN).

Pentru evitarea situațiilor neplăcute, recomandăm celor prezenți la evenimente: să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să dea dovadă de vigilență în locurile aglomerate, iar în cazul în care situația o impune să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în zonă, în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Vom veghea pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor și vom desfășura activități de prevenire și descurajare a faptelor antisociale. Vom fi prezenți în mijlocul cetățenilor pentru a le sublinia importanța evitării conflictelor și importanța refuzului de a consuma de substanțe interzise!

Rămânem la datorie, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un sfârșit de săptămână în siguranță!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un comentariu