Duminică și luni, Zilele Orașului Iernut

Distribuie pe:

Duminică, 13 august, și luni, 14 august, va avea loc cea de a XXVII-a ediție a Zilelor Orașului Iernut. Manifestările vor debuta duminică, când la ora 8.00 va începe concursul de pescuit. Va urma disputarea tradiționalului meci de fotbal Nord versus Sud, apoi Cupa Iernuțeană la minifotbal, ediția a II-a. Participanții vor putea admira expoziția de obiecte de cult și artă populară.

La ora 18.00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Cu această ocazie vor fi premiați elevii, profesorii, va avea loc nunta de aur și vor fi celebrate persoanele de peste 95 de ani. După acest moment vor începe prestațiile artiștilor locali pe scena evenimentului: Carina Avram, Rareș Măcinică, Roxana Iagăr, Ioana Albu, Larisa Codarcea, Valentina Rus, Mădălina Rus. Aceștia vor fi urmați de Ansamblul Folcloric “Junii Târnavei”, Narcisa, Teodora și Teodor Țogorean, Mihaela și Ciprian Istrate, iar la 21.00, pe scenă va urca DJ SOA Deejays. Totodată, va avea loc și o paradă a costumelor populare.

Luni, de la ora 9.30, va avea loc o lansare de carte la Biblioteca Orășenească Iernut, manifestări sportive, programe speciale pentru copii. Concertele de luni vor debuta la ora 20.00, cu Live Expresion, Koszika și Direcția 5. Sărbătoarea se va încheia cu un foc de artificii.

Lasă un comentariu