Patru echipaje din România vor participa, în acest weekend, la cea de-a 7-a etapă a Campionatului European de Raliuri 2023 (FIA ERC), Barum Czech Rally

Distribuie pe:

Liderii la zi ai Campionatului Național de Raliuri Betano 2023, Simone Tempestini și Sergiu Sebastian Itu, se află pe lista de start și vor bifa cel de-al patrulea start în cadrul FIA ERC 2023. Cei doi revin la Zlin după o absență de cinci sezoane, ultima lor participare fiind în anul în care obțineau primul titlu de campioni naționali absoluți ai României - ca echipaj - în 2018, potrivit site-ului Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Ocupând poziția secundă în cadrul grupei Junior ERC, frații Norbert și Francesca Maior își continuă parcursul excelent din acest sezon european, la bordul unui Peugeot 208 Rally4, urmărind, de această dată, un rezultat superior liderilor Ola Nore Jr/Rune Eilertsen, împotriva cărora se luptă și în clasamentul grupei ERC4.

Cu o singură absență în actualul sezon, în Polonia, Bogdan Cuzma revine în Campionatul European de Raliuri, de această dată cu un copilot portughez, Hugo Magalhaes, la bordul unei Skoda Fabia RS Rally2.

Un alt echipaj din România prezent la startul etapei din Cehia este cel format din Cristiana Oprea și Alexia Parteni, la bordul unui Opel Corsa Rally 4. (Agerpres) Sursa foto: fras.ro

Lasă un comentariu