Comunicat de presă privind organizarea procedurii de audiere publică în cadrul proiectului “EDUSIG - Educația pentru siguranță’’ -Cod POCA 659/2/1, Cod MySMIS 150693

Distribuie pe:

În cadrul proiectului EDUSIG- Educația pentru siguranță finanțat din Programul Operațional Capacitate Administrativă Cod POCA 659/2/1, Cod MySMIS 150693, Comisia de Inițiere format din Fundația Comunitară Mureș și Consiliul Județean Mureș vă invită la audierea publică cu titlul “Siguranța noastră, prioritatea noastră: Suntem pregătiți să investim în prevenție?” pe 29 august 2023 de la ora 11:00 în Sala de Ședință Mare a Palatului Administrativ.

Scopul acestei audieri publice va fi aducerea unei contribuții în actul decizional al politicilor publice județene în vederea eficienței utilizării resurselor disponibile din regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice. Alocarea resurselor și dezvoltarea parteneriatelor cu organizații non-guvernamentale, sectorul privat și comunitatea în sine pot fi modalități eficiente de a completa capacitățile aparatului administrativ pentru derularea programelor de prevenire de succes.

De ce organizăm acest eveniment? Pentru că adoptarea unui abordări preventive poate fi mai rentabilă pe termen lung decât alocarea excesivă a resurselor în stadii ulterioare, atunci când problemele de siguranță s-au înrăutățit deja.

Reprezentanții presei sunt invitați în calitate observatori. Procedura de audiere publică nu le permite acestora, intervenții din sală sau intrări în dialog, în timpul ,,audierii vorbitorilor”. Se pot lua declarații/interviuri, în afara evenimentului propriu zis, de audiere publică. Toți participanții din partea presei vor primi sinteza oficială a evenimentului pe adresa de corespondență pusă la dispoziție în formularul de înscriere în aproximativ 10 zile după eveniment.

Toți participanții sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute înaintea evenimentului propriu-zis pentru înscriere. Persoanele care nu sunt înscriși pe formularul pus la dispoziție, nu vor avea acces în sală.

Mai multe informații despre eveniment: https://edusig.ro/

Formular de înscriere on-line: https://edusig.ro/inscriere/

Persoane de contact:

Gál Sándor, 0747865096, galsandor@fcmures.org

Kolcsár Szilvia Panna, 0749561797, lazarpanna@fcmures.org

Vă așteptăm cu drag!

https://www.cuvantul-liber.ro/wp-content/uploads/2023/08/Comunicat-de-presa-POCA-AudierePublica.pdf

Lasă un comentariu