Reghin: Ziua Forestierului și celebrarea a 70 de ani de la înființarea IRUM

Distribuie pe:

Mâine, pe platforma IRUM din Reghin, începe Ediția 2023 a Zilelor Forestierului și aniversarea a 70 de ani de la înființarea prestigioasei fabrici. “Pe data de 8 septembrie a acestui an celebrăm 70 de ani de activitate a fabricii IRUM, 30 de ani de la înființarea companiei MAVI, 20 de ani de Perkins în România și Ziua Forestierului în colaborare cu Asociația Forestierilor din România (ASFOR), toate acestea alături de clienții și partenerii noștri, care au avut o contribuție reală la parcursul grupului de firme”, au transmis cei de la IRUM.

Organizatorii au pregătit momente festive, turul fabricii, expoziții de produse din lemn, demonstrații practice ale utilajelor forestiere și tradiționalul concurs al fasonatorilor mecanici.

Ne vedem vineri, 8 septembrie, pe platforma IRUM din Reghin. Vă așteptăm!

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcția de mașini și utilaje destinate sectorului forestier. A fost companie de stat, iar din 1999 este o companie privată. Din 2010, produce și utilaje agricole.

IRUM Reghin produce azi, cu peste 500 de angajați, tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii și piese de schimb.

Întinsă pe o suprafață de 175.000 de metri pătrați, fabrica dispune și de un centru de prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service. În 2015, fabrica a inaugurat singurul Centru de Cercetare și Dezvoltare a utilajelor agricole și forestiere cu capital românesc din țară, IFOR.

Lasă un comentariu