Aflarea în treabă, de ochii lumii...

Distribuie pe:

Doi polițiști băuți și drogați au condus autoturismele proprii și au omorât sau rănit grav oameni nevinovați. Așadar, drogurile sunt utilizate chiar de către cei care, profesional și legal, s-ar cuveni să le combată și stârpească din spațiul public. Unii polițiști au devenit chiar complici cu infractorii care vând droguri.

În acest timp, în loc să consolideze instituțional și profesional autoritatea pentru combaterea drogurilor, să desfășoare acțiuni concrete de destructurare a lanțurilor de aprovizionare și comercializare a drogurilor, să-i pedepsească pe vinovați, idioți din fruntea țării propun să-i testeze antidrog pe elevi și studenți prin unitățile de învățământ.

Alo, guvernanților, aveți suficiente pârghii legale și instituționale la îndemână, nu mai bine vă concentrați pe eliminarea cauzei drogurilor, decât pe testarea efectelor? Nu mai bine puneți la treabă, să-și facă datoria, puzderia de instituții de forță ale statului, organizații, asociații neguvernamentale antidrog, finanțate generos din bani publici?!

Marius Pașcan

Lasă un comentariu