Echipa de minifotbal feminin - campioni

Distribuie pe:

Suntem bucuroși să vă informăm că o echipă mureșeană de Minifotbal a câștigat primul Campionat Național Feminin, Trofeul Florilor, ediția I.

Târgu Mureșul a fost, în data de 10 septembrie, INIMA minifotbalului feminin românesc. Trofeul Florilor, ediția I, a fost prima competiție națională de minifotbal feminin desfășurată sub egida Federației Române de Minifotbal. Susținerea primită din partea Federației Române de Minifotbal și interesul pentru competițiile feminine de minifotbal ne motivează să continuăm și să dezvoltăm acest proiect.

Echipe feminine de minifotbal din județele Timiș, Hunedoara, Sălaj, Neamț și Mureș s-au întrecut într-o competiției memorabilă plină de entuziasm, fair-play și spirit de echipă. În final a câștigat “minifotbalul” și prietenia, ceea ce pentru participante, antrenori și spectatori a fost cel mai important aspect.

“Trofeul Florilor” a fost o oportunitate de a sărbători și de a promova minifotbalul feminin în România. Suntem mândri că am oferit femeilor sportive și entuziaste din Mureș și din țară șansa de a-și demonstra abilitățile și de a împărtăși pasiunea lor pentru minifotbal într-un mediu competitiv și prietenos.

În final le mulțumim tuturor participantelor, antrenorilor și spectatorilor și îi invităm pe toți, încă de pe acum, la ediția a II-a din 2024. Să ne vedem cu toții sănătoși!

Mureșencele noastre de AUR sunt: Dako Katalin, Giosul Paula, Krall Timea, Codruța Lazea-Micu, Lobenschus Kinga Hajnalka, Manta Olimpia Melisa, Nistor Ana Maria, Rethi Erika Barbara, Roth Beatrix, Rus Delia Cristina, Strete Andra Karina, Turcu Ramona Roxana.

Antrenor jucător: Ioana Ciotlăuș

Antrenor: Cornel Campian

Cea mai bună jucătoare a turneului a fost desemnată Krall Timea, tot de la ACS Academica Transilvania.

Ing. Călin Flanja, președinte Asociația Județeană de Minifotbal Mureș

Lasă un comentariu