Concurs de pescuit staționar la somn, Ediția I, la Luduș

Distribuie pe:

Timp de 48 de ore, în nopțile și zilele - lumină de 23 și 24 septembrie 2023, pe Brațul Mort al Mureșului, s-a desfășurat, în premieră la Luduș, concursul de pescuit somni, organizat de Primăria orașului Luduș și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din județul Mureș, la inițiativa tânărului pescar ludușean Tudor Nicoară.

Au participat, cu mari speranțe și încredere în noroc, dar mai ales înzestrați cu multă răbdare, și cu cele mai moderne și scumpe ustensile și bărci gonflabile, pasionați pescari sportivi din Luduș, Târnăveni, Reghin, Iernut, din alte județe transilvane și chiar de peste hotare. Majoritatea bărbați, dar și trei doamne, în echipă cu soții lor și un elev de școală primară (Gabriel), în echipă cu tatăl său.

La festivitatea de închidere a competiției, juriul, alcătuit din inginerii Alexandru Cernea, director general, și Ioan Tet, director adjunct al AJVPS, Daniel Totu, delegat al primarului Ioan Cristian Moldovan, și Tudor Nicoară, i-au răsplătit pe participanți cu cupe, medalii și diplome.

În clasamentul oficial, locul I și trofeul competiției i-au fost acordate pescarului Vass Zoltan (cu o captură de 27 kg); locul II a fost ocupat de echipa Tudor Nicoară și Remus Cândea (cu o captură de 16 kg); locul III: Boldizsar Sandor și Vass Ioan (prin tragere la sorț). Un binevoitor sponsor le-a acordat premianților vouchere de 500, 400 și 300 lei.

Celorlalți pescari sportivi li s-au acordat medalii și diplome de participare.

Atât la debutul, cât și la finalul competiției, organizatorii le-au urat pescarilor sportivi FIR ÎNTINS!

Pescarii au avut o singură doleanță: viitoarele ediții ale acestei competiții să cuprindă cel puțin 4 nopți.

Text: MIRCEA GHEBOREAN Foto: DAN LUDUȘAN

Lasă un comentariu