Ce ne face antipatici în funcție de zodie

Distribuie pe:

În relațiile interpersonale, deosebit de importante sunt caracteristicile distinctive ale fiecăruia dintre noi, deoarece există anumite comportamente, atitudini și trăsături ale personalității proprii care ne fac plăcuți, sau, dimpotrivă, antipatici celor din jur.

Astrologica.ro ne dezvăluie tendințele care ne fac neprietenoși în funcție de zona în care ne-am născut.

Berbec - Berbecii sunt celebri pentru încăpățânarea lor și, bineînțeles, din aceast motiv, pot enerva mulți oameni. Dacă observă că cineva nu îl place, poate să fie sigur că felul în care își impune ideile și părerile este cauza. Dacă nu le-ar pretinde mereu oamenilor să îi dea dreptate sau dacă ar accepta că și altcineva poate avea argumente valide, ar avea mult de câștigat.

Taur - Taurii sunt atât de anxioși de felul lor, încât nu au răbdare cu nimeni și cu nimic. Dacă vrei să torturezi un Taur, îl pui să stea la o coadă, să aștepte un verdict sau o soluționare la o instituție de stat. În rest, în interacțiunile cu ceilalți, starea lui de continuă mișcare și agitație poate fi extrem de obositoare pentru unii oameni.

Gemeni - Gemenii par foarte simpatici și ușor de plăcut sau chiar de iubit. Dar, după ce începi să îi cunoști mai bine, afli destul de repede că nu tot ce spun ei este adevărat, că nu tot ce îți imaginezi este real și că nu tot ce zboară se mănâncă. Dacă cineva nu place un nativ din Gemeni, o face pentru că aceștia mint și manipulează așa cum alții respiră.

Rac - Racii par foarte timizi și, uneori, puși pe distracție. Dacă cineva nu îi are la inimă este pentru că dau adesea înapoi și renunță la planuri sau pentru că sunt lași, în general, și zgârciți. Pe cât de sentimentali, pe atât de chibzuiți, Racii nu aruncă nimic și nu lasă nimic la voia întâmplării, devenind obositori și enervanți.

Leu - Leii au multe defecte, dar cel mai grav este că nu iubesc pe nimeni atât de tare ca pe ei înșiși. În afaceri, această trăsătură de caracter îi poate ajuta să facă bani și să ajungă departe, dar în viața persoanlă sau în iubire le aduce numai probleme. Pentru că Leul se pune mereu pe primul loc, puțini îl iubesc sau își doresc să întemeieze o familie cu el.

Fecioară - Fecioarele sunt celebre pentru cât de creative sunt când se... vaită. Se plâng de orice, de la calitatea apei de la robinet, la gustul lipsit de sare al mâncării sau chiar la performanțele modeste în pat ale partenerului. Cam greu să placi pe cineva care te critică tot timpul și care este veșnic nemulțumit...

Balanță - Balanțele sunt atât de nehotărâte, încât pot enerva pe oricine. Dacă abia ai cunoscut o Balanță, să nu te mire nesiguranța și ezitările ei, acestea fiind absolut normale pentru ea. La o Balanță, cel mai mult enervează faptul că niciodată nu alege ceva din prima. Dacă le întrebi dacă sunt sigure pe decizia lor, vor ezita, vor da înainte și înapoi, se vor tot gândi și răzgândi.

Scorpion - Dacă vrei să intri pe sub pielea unui Scorpion, trebuie doar să fii om serios și să nu te ții de glume. Ceea ce deranjează la un Scorpion este senzualitatea lui. El are tendința să pară prea sexy în situații nepotrivite și flirtează cu cine nu trebuie, când nu trebuie.

Săgetător - Săgetătorii sunt foarte activi și plini de energie. Această poftă de viață este contagioasă și binevenită, dar poate deveni obositoare pe termen lung. Dacă iubești un Săgetător, există riscul să te saturi de aventuri, de idei năstrușnice pentru weekend și de vacanțe scumpe în locuri exotice.

Capricorn - Capricornii sunt exact opusul Săgetătorilor. Dacă alții preferă să iasă în oraș, să meargă în excursii sau să danseze până în zori, Capricornul va fi cel care vrea să rămână acasă. El vrea mereu să muncească, să se odihnească, să facă economie de bani și de timp liber, dar nu și să se distreze.

Vărsător - Vărsătorii sunt foarte zăpăciți, ceea ce poate irita multe persoane. Dacă ai impresia că ai făcut un Vărsător să stea locului, te înșeli amarnic. Nu numai că Vărsătorii se plictisesc repede și sunt agitați, dar au și mintea mereu în altă parte, părând în ochii altora un flușturatic.

Pești - Peștii au un singur păcat major, care îi face greu de suportat. Sunt firavi și dau impresia unei delicateți bolnăvicioase. Dacă vrei să pui la cale o excursie de grup, nu poți apela niciodată la nativul din Pești să se ocupe de organizare. Ei vor mereu să arate că sunt demni de încredere, dar zodia lor este una delicată și visătoare, nu energică și pusă pe fapte mari. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: freepik.com)

Lasă un comentariu