“Mureș, dorurile tale...”

Distribuie pe:

Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș în colaborare cu Primăria Municipiului Reghin și Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” Reghin va organiza Festivalul-concurs național de interpretare a cântecului popular “Mureș, dorurile tale...”.

Concursul propriu-zis se va desfășura în data de 25 octombrie 2023, de la ora 17.00, la Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin, sub forma unui spectacol cu publicul.

Gala Laureaților și Festivitatea de premiere vor avea loc în data de 26 octombrie 2023, la Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin, de la ora 17.

În cele două zile de festival, pe scena Casei de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin vor urcat artiști consacrați ai muzicii populare care vor încânta publicul iubitor de folclor: Sava Negrean Brudașcu, Mihaela și Ciprian Istrate, Ioan Dordoi, Anca Branea, Felix Gălan, Cristian Fodor, Cristian Țăran, Alina Pinca Vintilă, Petronela Butnariu și Ana Maria Cucuoș.

Acompaniamentul muzical pentru concurs și recitaluri va fi susținut de către Orchestra Ansamblului Profesionist Rapsodia Călimanilor din Toplița, dirijată de Bodor Loránt.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un comentariu