Curiozități despre bărbați și secretele lor

Distribuie pe:

1. O treime dintre bărbați păstrează numărul de telefon al fostei prietene. Mai mult de 20% dintre ei îl și formează cel puțin o dată la câteva săptămâni. Dintre aceștia, doar unul din 5 recunoaște că păstrează numărul pentru o eventuală aventură.

2. Femeile sunt foarte preocupate de felul în care arată și unele chiar dezvoltă obsesii pentru a fi cât mai slabe. Însă bărbații sunt mult mai atrași de o femeie un pic mai plinuță, decât una scheletică.

3. După un studiu efectuat, mai bine de jumătate dintre bărbați au susținut că e mai important ca o femeie să aibă un chip frumos decât un corp perfect. Bărbaților le place ca femeia să aibă inițiativa. 59% dintre ei preferă că iubita lor să fie cea care inițiază partidele de sex.

5. Care credeți că este principalul motiv pentru care un bărbat își înșeală iubita? Nici eu nu credeam asta, dar lipsa de atenție și ignoranța partenerei este ceea ce-l face să înșele. Aceasta este unu dintre marile probleme atunci când apare un copil în căsnicie și mama își concentrează toată atenția asupra acestuia.

6. Bărbații spun că cea mai greșită părere pe care femeile o au despre ei este că i-ar interesa mai mult înfățișarea decât personalitatea.

7. La o primă întâlnire (și chiar la următoarele) trebuie să știi ce subiecte să eviți. Bărbații urăsc să vorbească despre fostă iubită și despre situația lui (sau a ta) financiară.

8. Asta sigur nu o s-o credeți, dar bărbații se îndrăgostesc mai repede decât femeile. Cercetările asuprea creierului uman arată femeile rămân calme iar bărbații devin mai romantici și mai pasionali.

9. Majoritatea bărbaților consideră că leneveala în doi pe canapea este mult mai romantică decât o cină în oraș.

10. Mulți bărbați testează femeile la prima întâlnire, într-un mod foarte copilăros. Se apucă de făcut glume mai “grosolane”. Ideea e că dacă râzi și eventual arunci și tu o glumă, înseamnă că îl accepți așa cum este.

(https://accept-romania.ro/10-curiozitati-despre-barbati-pe-care-nu-le-stiai/)

Lasă un comentariu