Tricolorii Under21 au început pregătirea meciului cu Albania!

Distribuie pe:

Naționala României U21 continuă parcursul spre EURO U21 din 2025 cu două meciuri în luna noiembrie. Primul joc va fi cu Albania, pe teren propriu, după care tricolorii vor întâlni Elveția, în deplasare. Tricolorii, antrenați de Daniel Pancu, vor întâlni, vineri, 17 noiembrie, la București, pe stadionul Giulești, echipa Albaniei, iar în data de 21 noiembrie, vor juca în deplasare contra Elveției. Înaintea acestor meciuri, selecționata Under 21 ocupă cea de-a treia poziție în Grupa E, cu 6 puncte. Albania conduce în clasament cu 9 puncte, iar Elveția este pe doi, cu 7 puncte.

FCSB este pe ultimul loc în clasamentul fair-play!

FCSB a revenit pe primul loc în Superligă după victoria din meciul cu FCU Craiova 1948, scor 2-1, însă succesul vicecampioanei nu a rămas fără urme. Valentin Crețu a văzut cartonașul roșu direct în startul reprizei secunde pentru un fault criminal, deși în finalul primei părți a fost avertizat cu galben. După 16 etape, FCSB este cea mai indisciplinată echipă din România, cu nu mai puțin de patru cartonașe roșii și 44 de galbene.

Cine va arbitra partida decisivă dintre Israel și România

Israel - România este penultimul meci al echipei naționale în preliminariile pentru EURO 2024. Conform informațiilor oficiale UEFA, partida decisivă pentru selecționata lui Edi Iordănescu va fi arbitrată de Francois Letexier. Francezul, în vârstă de 36 de ani, va fi sprijinit de arbitrii asistenți Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni. Jeremy Stinat va fi prezent în camera VAR pentru partida care se va disputa în Ungaria, pe Pancho Arena. Francois Letexier a condus o partidă a României la U21. Meciul a avut loc în septembrie 2018, la Ovidiu, între România U21 și Bosnia U21. La doar o lună distanță, Letexier a fost la centru în partida dintre Lituania și România, disputată la Vilnius. La doi ani distanță, în septembrie 2020, Letexier a arbitrat partida dintre România și Irlanda de Nord. În cele trei partide arbitrate de Letexier, România a scăpat fără eșec. Letexier a arbitrat în acest sezon Supercupa Europei, dintre Manchester City și Sevilla, partidă câștigată de Man City, la penalty-uri.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu