“Sate sănătoase" Beica de Jos, două dispensare noi, medici de familie, cabinet stomatologic și ginecologic, la standarde ridicate

Distribuie pe:

Comuna Beica de Jos are două dispensare noi, medici de familie și cabinet stomatologic și ginecologic, dotate la înalte standarde, prin proiectul “Sate Sănătoase". Proiectul, o inițiativă cât se poate de bine venită, având ca obiectiv general îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comunele Beica de Jos, Chiheru de Jos și satul Habic, comuna Petelea, jud. Mureș.

Astfel, dispensarele medicale de la Beica de Jos și Căcuciu - primul, construit prin fonduri PNDL, al doilea, reabilitat prin fonduri PNRR - vor avea trei medici de familie, cabinet stomatologic și cabinet ginecologic, dotate la cele mai înalte standarde, pentru cei 4.050 de locuitori cuprinși în proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 820.255,87 euro.

Felicitări, doamnă primar Maria Moldovan, pentru că aveți energia și determinarea necesare să duceți orice proiect până la capăt! Felicitări Fundației Bente AID din Norvegia și Asociației Divers pentru modul în care s-au implicat în implementarea proiectului! Sperăm ca rezultatele de aici să fie un exemplu pentru implementarea altor proiecte asemănătoare în zonele rurale defavorizate din țara noastră.

Dumitrița Gliga, deputat PSD de Mureș

Lasă un comentariu